First displayed message.
Second displayed message.

Leven vanuit je hart

13 February 2015 | Auteur: Georges Vanpoucke

***   Nieuwe online Cursus van Roy Martina   ***

Kom dichter bij je kern en haal meer uit je potentieel

 

Wat ga je leren?  -  Welke thema's behandelt deze cursus?

Hieronder volgt een greep uit de thema's. in de bijgevoegde wordcloud zal je heel wat kernwoorden herkennen.

wordcloud

Leven vanuit het hart is Praktische Spiritualiteit

Leven vanuit het hart is een cursus waarin je leert om je liefdevolle, authentieke kern te ontdekken door de ervaringen van het verleden die je blokkeren los te laten en steeds meer de zware aardse vibraties te ontstijgen door je te verbinden met de Kern van alles (de bron).

Je leert daardoor steeds gelukkiger te worden en ook je zielepad te volgen en de gidsen die je ten dienste staan dichterbij te brengen en beter met hen te communiceren.

Synchroniciteit en de wet van aantrekkingskracht

Het Universum heeft het beste met je voor, jij bent de enige die deze zegeningen kan tegenhouden, door je overtuigingen, manieren van denken en acties die je neemt. De wet van karma is de wet van aantrekkingskracht, je trekt wat bij je huidige staat van ontwikkeling hoort en wat je als ziele-opdracht hebt meegenomen. Je bent bestemd om gelukkig, gezond en welvarend te zijn en alles wat dat tegenhoudt behoort opgeruimd te worden.

Wat is karma?

Deze cursus start met de uitleg over de basis van karma zodat je weet wat de bagage is die je bij je hebt. Daarna gaan we aan de slag om deze bagage op te lossen en een meer positief karma op te bouwen.

Chakra’s in Balans

Ook leer je meer over de 7 chakra’s en hoe je je chakra’s in balans kunt brengen

Hart heling

Vervolgens ga je je hart helen door alles los te laten wat je in het verleden dwars zat.

Hogere Verbinding met Universele Liefde

Je leert je stap voor stap verbinden met je Hogere Zelf, gidsen, bewaarengelen en andere lichtwezens die je bijstaan op je pad naar je authentiek kern van liefde.

​​

synchronicity

Hoe is de cursus opgebouwd?

Maandelijkse Video over thema.

Elke les bevat een video van Roy Martina die kort vertelt waar het die maand over gaat, wat belangrijk is, waar je je aandacht op moet richten en wat je als huiswerk moet doen.

Huiswerk: Korte tekst

Vervolgens is er een kort theoretisch stuk dat je kunt lezen. Daarin wordt nogmaals precies uitgelegd wat je die maand als ‘huiswerk’ moet doen, het gaat vooral om datgene waarop je je aandacht moet richten.

Audio programma’s

Vervolgens krijg je de bijbehorende geleide meditaties die je een of twee keer daags beluistert. Sommige zijn slechts 20 minuten, andere zijn langer. Deze meditaties brengen jouw vibraties stap voor stap naar een hoger niveau waardoor het steeds makkelijker wordt om het leven te creëren dat je graag wilt.

Optioneel: Chakra Remedies e.a. remedies

- Op gepaste tijdstippen geeft Roy hierover informatie.

- Geregeld kan je ook je vragen naar Roy toesturen. Hij zal ze ofwel ‘life’ beantwoorden in een “google-hang out”-sessie of persoonlijk beantwoorden.

 

Prijs

3 formules: ofwel 1 keer € 500,00  ofwel  4 opeenvolgende maanden à € 140,00   ofwel  12 maanden à € 55,00

Klik hier om in te schrijven    of  surf naar de cursuspagina

De cursus gaat van start op 1 maart - je kan op elk moment inschrijven

​​synchronicity